Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

"Maar u bent véééél te laag verzekerd!"

Veel mensen hebben een verzekering afgesloten om financieel geen schade te ondervinden bij onverwachte gebeurtenissen zoals een ongeval, ziekte of brand.

Zo kan men zich ook verzekeren tegen de kosten van een uitvaart.

De verzekeringnemer wil zo voorkomen dat zijn toekomstige nabestaanden voor alle kosten opdraaien die een uitvaart met zich meebrengt.

"Angst is een slechte raadgever" zegt een spreekwoord. En toch kan angst een middel zijn om aarzelende en onzekere mensen over de streep te trekken om een verzekering af te sluiten of deze aan te passen.

Na inventarisatie van de polissen kan een verzekeringsadviseur of een uitvaartverzorger opmerken: "Maar u bent véééél te laag verzekerd!" of "Weet u dat de meest eenvoudige uitvaart al gauw 6 tot 7.000 euro kost?" De schrik slaat je om het hart!

Weet u wat een veel eerlijker benadering is?

U laat aan de hand van uw wensen een kostenbegroting opstellen. Als uw uitvaart op dit moment 6.000 euro zou kosten, is het misleidend wanneer tegen u gezegd wordt: "Als u zich voor 10.000 euro verzekerd, zit u goed."

Uw premie wordt berekend per 1.000 euro verzekerd bedrag en waarom zou u teveel premie betalen?

Wanneer u een verzekering wilt afsluiten, adviseren wij u een kapitaalverzekering af te sluiten. In tegenstelling tot een naturaverzekering keert een kapitaalverzekering geld uit aan de nabestaanden.

Een naturaverzekering keert geen geld uit, maar vergoedt "alle" kosten van de uitvaart, maar o wee als u in plaats van 75 rouwbrieven er zeker 100 nodig heeft of als u de rouwdienst niet in de aula van de begraafplaats wilt houden, maar in de kerk. Uw wensen die niet bij het verzekerd pakket horen, worden wel bij u in rekening gebracht!

Tenslotte is het goed te weten dat u bij enkele maatschappijen niet zelf een uitvaartverzorger kunt kiezen. U bent verplicht het overlijden bij hen te melden en zij zorgen voor een uitvaartverzorger.