Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rouwbrief / advertentie, kist en bloemen

Behalve de vraag waar de opbaring moet plaatsvinden, dienen nabestaanden zich ook bezig te houden met de inhoud van de rouwbrief en/of een advertentie.

Wanneer een familie besluit om naast het verzenden van rouwbrieven ook een advertentie te plaatsen, is het te overwegen om de advertentie in een landelijk dagblad - in vergelijking met de tekst van de rouwbrief - in te korten en zo de kosten binnen bepaalde grenzen te houden. Bijvoorbeeld niet alle namen vermelden, maar na de namen van de kinderen te spreken van "kleinkinderen en achterkleinkinderen".

Nabestaanden moeten ook een keuze maken wat betreft de kist.

Het globale onderscheid tussen uitvaartkisten is: gefineerde of massieve kisten.

Wanneer wij een familie adviseren, doen wij dat op zeer terughoudende wijze.

Aangezien de gefineerde en massieve kisten er praktisch hetzelfde uitzien, adviseren wij de familie te kiezen voor een gefineerde kist en wel om twee redenen: Goedkoper en toch even degelijk en - wanneer de familie zelf wil dragen - is de fineerkist veel lichter.

Veel families bestellen bloemen voor de dag van de uitvaart. Wij krijgen om die reden vaak de vraag of wij ook voor bloemen kunnen zorgen. Omdat wij dit zien als een vorm van belangenverstrengeling (wij krijgen dan provisie van een bloemist) vinden wij het persoonlijker als de familie dit zelf doet op een voor de familie vertrouwd adres, waar men een goede verhouding prijs/kwaliteit hanteert.

Gelet op bovenstaande ziet u dat wij een adviserende/bemiddelende rol spelen bij de bespreking van een uitvaart. Toch is het de familie die de diverse keuzes maakt.

Family Cards 

B.V.

Zwijndrecht 

Bogra Uitvaartkisten

Enkhuizen

Vos-Molenaar Uitvaartkisten

Bergschenhoek